Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Babalar Günü 2021

16-06-2021 11:16
Babalar Günü 2021

     

     Merhaba sevgili COSSOP Blog okurları. Özel günler, yakınlarımızı hatırlamamıza ve onlara sevgimizi anlatmamıza vesile olur, değil mi?  Onlara yaptığımız jestlerle özel hissettiriyoruz. Ve haziran deyince aklımıza ne geliyor, elbette Babalar Günü. 2021 Babalar Günü ne zaman? Hemen söyleyeyim. 20 Haziran 2021. Hazırlıklara başlayalım mı? 

Babalar Günü Tarihçesi

     Hiç düşündünüz mü, Babalar Günü neden kutlanır? Kısaca bahsetmek istiyorum. Sonora Smart Dodd, Amerikan İç Savaşı sırasında gazi olan bir adamın kızıdır.  Annesi ve beş kardeşi ile zorlu bir hayat yaşamaktadır.  Anneler Günü gibi babalara da özel bir gün olması gerektiğini düşünür ve bunun için babasının doğum günü olan 5 haziranı seçer. Fakat çalışmalar yetişmediği için haziran ayının üçüncü pazar günü babalar günü ilan edilir.

     Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910 yılında Washington’un Spokane şehrinde kutlanmıştır. Amerika Birleşik Devletleri’nin 36. başkanı Lyndon Johnson, her yıl haziran ayının üçüncü Pazar gününü Babalar Günü ilan etti. 1972 yılında ise başkan Richard Nixon'ın imzasıyla bu özel gün ABD'de resmi tatil ilan edildi.

Babalar Günü Hediyeleri

Cossop.com’da 14-20 Haziran tarihleri arasında erkek bakım ürünlerinde dev indirimlere göz atmak isterseniz sizi şöyle alalım, diyerek yazıma devam etmek istiyorum.  Buyursunlar.

Ossion Premium Barber Line After Shave Cream Cologne

· Tıraş Sonrası krem lolonya cildinizi tahrişe karşı korur.

· Cildinizi yumuşatır ve nemlendirir. Tıraş sonrası oluşan kızarıklıkları ve yanmaları kademeli olarak azaltmaya yardımcı olur.

Uygulama Şekli:Tıraştan sonra az  miktarda  Ossion Krem Kolonyayı avucunuza dökün ve alarak yüzünüzde tıraş ettiğiniz bölgelere sürün.

Ossion Premium Barber Line After Shave Balsam

· Formülünde barındırdığı panthenol sayesinde  tıraş sonrası ciltte oluşan kızarıklığı ve tahrişi gidermeye yardımcı olur.

· Cildinizin yatışmasını sağlar.

· İçeriğinde bulunan zeytinyağı ile elde edilen değerli bileşikler sayesinde cildinizin nemlenmesine yardımcı olur.

· Cildinizin yumuşak ve canlı görünmesine katkı sunar.

· Tüm cilt tipleri için uygun olan OSSION tıraş sonrası balsam, ciltte yağlı bir his bırakmaz ve tüm cilt tipleri için uygundur.

Ossion Sakal Bakım 3 Lü Set ( Şampuan + Balsam + Yağ) Metal Kutu

     Benim babama sakal yakışır diyenler için de Ossıon Sakal Bakım 3’lü set Metal Kutuiyi bir hediye seçeneği olabilir. Peki sakal bakım setinin içinde neler var ve ne işe yarar?

Ossion Sakal Şampuanı:Sakallarınızda biriken kir ve tozu derinlemesine temizler. Cildinize daha yumuşak ve pürüzsüz bir his verir. İçeriğinde barındırdığı argan ve acı badem yağı ile sakallarınızı besler ve daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Kepeği önlemeye yardımcı olur. Uygulama Şekli: Elinize az miktarda aldığınız ürünü sakallarınıza masaj yaparak uygulayın ve iyice durulayın.

Ossion Sakal Balsamı: Argan yağı ve acı badem yağı ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde sakallarınızı yumuşak ve nemli tutar. Elektriklenmesini önleyerek yatıştırır. Uzun süreli bakım yapar ve besler.

Ossion Sakal için Bakım Yağı:Kaliteli bitkisel yağların karışımını içeren etkili formülü sayesinde sakallarınızı besler.  Uygulama Şekli: Doğrudan sakalınıza dipten uca doğru uygulayın.

     Hediyelerin yanında kişiye özel notları da seviyoruz, değil mi? O zaman babalar günü mesajlarına bir göz atalım.

     "Baba, sen olmasaydı, bugün olduğum insan olmazdım. Babalar Günün kutlu olsun!”

     "Benim için her zaman orada olduğunu bildiğim için, bana doğru yolu gösterdiğin için, bana zor geldiğinde, ben bile kendime inanmazken bana inandığın için, sürekli hayal kurmaya teşvik ettiğin ve bana her zaman ilham kaynağı olduğun için… Kısacası benim için yaptığın her şey için teşekkürler baba. Babalar Günün kutlu olsun!”     Şimdiden Babalar Günü’nüzü kutlarız. Umarım birlikte geçireceğiniz mutlu ve huzurlu anlarınız olsun. Güzel kalın.

Ahmet Erhan’ın "Bir Baba için" şiirinden

"Bir gece kelebeği

Dolanıyor lambanın çevresinde

Usuldan bir rüzgâr esiyor

Yaşlı incir ağacının dallarına yürüyen

Sütün sesini duyabiliyorum

Deniz az uzakta

İç geçiriyor boyuna

 

Seninle konuşurduk baba

Böyle gecelerde, iki bilge gibi

Karşılıklı bakışarak

Bazı şeyleri kavrayamasam da, dinlerdim

Belki sen de yeni bir şeyler bulurdun geçmişte

O dupduru yüreğini, yılların

Unutulmuş sularına bırakarak.

 

İşte, bir minder daha koydum yanıma

Henüz sıcak

Sanki yeni kalkmışsın üstünden

Terliklerin şuracıkta, getireyim

Çayı da ocağa koyarım istersen.”

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.