Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Barbaris C Vitamini Serumu

19-01-2022 11:29
Barbaris C Vitamini Serumu
 

Patentli kök hücre teknolojisi ile gelişitirilen Barbaris C Vitamini Serum, formüIündeki lotus çiçeği (Nelumbo Nucifera Leaf) kök hücresi ile cildi dış etkenlere karşı korur.

%10 stabil C vitamini, cilt kusurlarıyla mücadele ederek cildin daha ışıltılı ve pürüzsüz gürünüm kazanmasına yardımcı olur. Ciltteki ton eşitleme sürecini hızlandınr. Veymut çam kabuğundan (Pinus Strobus Bark)elde edilen özütlerin, Silymarine ve Seramit ile gerçekleştirdiği sinerji sayesinde ciltte seramik parlaklığı oluşturmayı hedefler.

Kırışıklık görünümü ve sıkılık kaybı problemleri için normal ve kuru cilt tiplerine uygun,%10 StabilC vitaminiiçeren yaşlanma karşıtı serum.

Patentli kök hücre teknolojisi ile gelişitirilen Barbaris Vitamin C Serum, formülündeki lotus çiçeği (Nelumbo Nucifera Leaf) kök hücresi ile cildi dış etkenlere karşı korur.

%10 stabil C vitamini, cilt kusurlanyla mücadele ederek cildin daha ışıltılı ve pürüzsüz gürünüm kazanmasına yardımcı olur. Ciltteki ton eşitleme sürecini hızlandınr. Veymut çam kabuğundan (Pinus Strobus Bark)elde edilen özütlerin, Silymarine ve Seramit ile gerçekleştirdiği sinerji sayesinde ciltte seramik parlaklığı oluşturmayı hedefler.

Kırışıklık görünümü ve sıkılık kaybı problemleri için normal ve kuru cilt tiplerine uygun, %10 Stabil C vitamini içeren yaşlanma karşıtı serum.

C Vitamini Serumu Etkileri Nelerdir?

C vitamini serumu kullanmak canlılığını yitirmiş ciltlerin tekrar canlanması için etkili yöntemlerden biridir. Birçok cilt problemine iyi gelmesinden dolayı son zamanlarda yoğun ilgi görüyor. Sivilce izleri, istenmeyen çizgiler, yağlı cilt gibi birçok problemin giderilmesi için tercih edilmektedir. Olumlu etkileri bilinen C vitamini serumu cildin solgun görünmesinin önüne geçer, yaraları onarır ve cildin nem oranını dengeler. Sivilce izlerini ortadan kaldırmasıyla da bilinir. C vitaminin yeterli düzeyde alınmadığı zamanlarda destek olarak kullanılması cilt için büyük fayda sağlar. Stresli bir hayatınız varsa cilt sorunlarından uzak kalmak için kullanabilir ve cildin ihtiyaç duyduğu bakımı sağlayabilirsiniz. Güçlü antioksidan özelliğe sahip C vitaminin yararlarından faydalanmak için tereddüt etmeyin.

C Vitamini Serumu Faydaları

Leke giderici özelliği sayesinde birçok kişi tarafından kullanılıyor. Cildi ölü hücrelerden arındırıp, pürüzsüz görünüme ulaştırdığı için kullanımında sakınca bulunmuyor. Cilt kusurlarıyla mücadele eden serum, cildin pürüzsüz ve ışıltılı görünüm kazanmasına yardımcı olurken, cilt tonunu eşitleme sürecinde de etkili rol oynar. İçerdiği farklı özütler de cildin iyileşmesini sağlar. Sıkılık kaybı ve kırışıklık görünümüne iyi gelir.

Cildi tazelemeyi hedefleyen C vitamini serumu çevresel faktörlere karşı koruma sağlar. Yaşlılık belirtilerinin görünümünü azaltmak için mücadele ederken, parlak görünüm de sağlar. Cilt endişelerini gidermek için oldukça etkili olmaktadır. Cilde uygulandığında cildin kolajen ve elastin üretimini hızlandırarak, cilt problemleri üzerinde iyileştirici etki gösterir. Cildin ihtiyaç duyduğu C vitamini desteğini sağlar.

Limon, mandalina, domates, ıspanak, biber gibi birçok gıdada bulunan C vitamini insan vücudu için çok yararlıdır. Cilt sağlığı için de rahatlıkla kullanılabilir. Güneşin neden olduğu cilt tonundaki renk eşitsizliklerinin düzenlenmesine yardımcı olur. Güneş yanıklarına iyi gelir. Akne oluşumunu en aza indirmek için yardımcıdır. Aydınlık ve taze cilt görünümü isteyenler için idealdir. Ayrıca, göz çevresindeki şişlikleri azaltmak için de etkili rol oynar. Gündüz güneş kremi kullanmak, akşamları serumu denemek daha etkili sonuç verebilir.

Nasıl Kullanılır?

Günde 1 kez sabahları cilt temizliğinden sonra 4 ya da 5 damla ürünü avucunuza dökün. Parmak uçlarınızı kullanarak yüz, boyun ve dekolte bölgesine dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanmalıdır. Uygulama sonrasında durulama gerektirmez.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.