Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

BEBAK Acı Badem Sütü

28-05-2021 16:36
BEBAK Acı Badem Sütü

Merhaba sevgili okurlar. Gününüz aydın, cildiniz pürüzsüz olsun. Kullandığımız cilt bakım ürünlerinin doğal içerikler barındırmasını tercih ederiz, değil mi? Çünkü cildimiz için en iyisini isteriz ve doğadan gelen güzelliğe kucak açarız. Makyaj temizleme ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan BEBAK acı badem sütü, aynı zamanda cildi besleyen içeriklerden biri. 

BEBAK Hakkında

     Acı badem sütü deyince ilk akla gelen marka olan BEBAK, 1933 yılında kozmetik dünyasına adım atmış, ardından ürün yelpazesini genişleyerek günümüze dek üretime devam etmiştir. Silivri Organize Sanayii’nde faaliyetlerine devam eden marka, cilt bakım, saç bakım, el ve vücut bakım, vücut makyaj kategorilerinde sağlıklı ve güvenilir ürünler sunmayı hedefler. Doğal içerikler kullanır, hayvanlar üzerinde deney yapmaz. İşte bunu seviyoruz!

     Bebak Laboratories,kurulduğu günden bu yana Avrupa, Ortadoğu, Uzakdoğu, Afrika ve Amerika olmak üzere 5 kıtada 25’den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Ülke genelinde ise birçok eczane, kozmetik ve zincir mağazada yer almaya devam etmektedir.

     BEBAK, kurumsal sitesinde misyonunu şu şekilde açıklar:

"     Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak, onlara en doğru kanaldan en uygun çözüm ve değer önerilerini sunan, alternatif dağıtım kanalları ile geniş ürün yelpazesini müşterilerimize hızlı ve en etkin şekilde ulaştıran, etik değerlerinin ve sosyal sorumluluğunun bilincinde olarak sürdürülebilir karlılık ve verimlilikle faaliyet gösteren, müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutan bir firma olmaktır.

Bebak Acı Badem Sütünün Cilde Faydaları

·Cildinizden makyajdan nazikçe temizler. Gözeneklerde kalıntı bırakmaz.

·Cildinize nefes aldırır, dolayısıyla cildinizin yağ dengesi korunur.

·Etkili şekilde nemlendirir ve besler.

·İçerdiği vitaminlerle cilde gençlik ve dirilik katar.

·Cilt yenileme özelliği ile cilt hücrelerini yeniler.

·İçeriğindeki koenzim Q10 ile cildinizi yaşlanma etkilerine karşı korumayı hedefler.

·Doğal nem dengesini korur.

·Güneş yanıklarının giderilmesine yardımcı olur.

·Parlaklık ve ışıltı verir.

·Cilt kuruluklarının giderilmesinde etkilidir.

·Özellikle hamilelikte oluşan çatlakların onarılmasına destek olur.

BEBAK Acı Badem Sütünün İçeriği

· Aqua

· Paranum Liquidum

· Cera Alba (Bees Wax), Lanolin,

·  Sodium Borate

· Prunus Amygdalus Amara Kernel Cold Pressed Oil

· Parfum,

· Benzalkonium Chloride

· Coumarine

· Geraniol

· Ubiquinone (Coenzyme Q-10)

· Citronellol

·   Alcohol

· Tocopherol.

Not:Geçmiş yıllarda paraben içeren ürünün yeni tasarımı parabensizdir.

 BEBAK Acı Badem Sütü Nasıl Kullanılır

     Ürünü kullanmadan önce şişeyi güzelce çalkalayın. Bir miktar ürünü cildinizi temizlemek veya göz makyajınızı silmek için dairesel hareketlerle ilgili bölgeye uygulayın.  Ayrıca durulama yapmaya gerek duymadan temizliğin tadını çıkarın.

     Cildi besleyen doğal ürünlerle, hem temizlik hem bakım, işte bunu seviyoruz! Tüm bu faydalarının yanında, kullandığımız acı badem sütünün organik olmasına dikkat etmemiz gerekiyor. Acı badem sütü ferahlığında günleriniz olsun. Güzel kalın.

Acı Badem Sütü Kullananların Yorumları

     Kullanıcı yorumlarına göz atmak, aklımızdaki soruların cevaplanmasında yardımcı olur değil mi? BEBAK acı badem sütü kullanan yorumcular, özellikle hamilelik çatlakları üzerindeki olumlu etkisinden söz ediyorlar. Hassas cilde sahip olan kullanıcılar, ciltlerini temizlerken yanma ve kaşıntı olmadığını belirtiyorlar. Ama siz yine de ürünü kullanmadan önce ürünün içeriğine göz atmayı ve önce cildinizin küçük bir bölgesinde uygulamayı ihmal etmeyin sevgili COSSOP Blog okurları.

     Bugün de bana ayrılan sürenin sonuna geldik. Siz Bebak Acı Badem Sütü kullandınız mı? Rüyalarda değil ama yorumlarda buluşalım. Güzel kalın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.