Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Kıvırcık Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

10-05-2022 12:31
Kıvırcık Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

 

Kıvırcık saç bakımı diğer saç türlerine göre oldukça zahmetlidir. Kıvır kıvır bukleler daima hareketli ve dolgun bir görüntü verir ancak kıvırcık saç, yıkama ve tarama gibi saç bakımının temelleri için bile çok uğraş gerektiren sonuçlar doğurabilir. Ayrıca güçlükle bakım uygulanan kıvırcık saç özellikle ısıl işlem gerektiren şekillendirme süreçlerinde ve kıvırcık saç fırçası harici fırçalarla tarandıklarında fazlasıyla zarar görür. Yani kıvırcık saç ürünleri, diğer saç bakımı ürünlerinden farklı olarak, hem bukle belirginleştirici, hem onarıcı hem de taramayı kolaylaştırıcı özelliklere sahip olmalıdır.

Kıvırcık saçlar dolgun görünümleriyle göze hoş görünürler ancak kıvırcık saçların en büyük problemlerinden biri de elektriklenme ve kabarmadır. Yapısı gereği zaten kabarık bir görünüme sahip olan kıvırcık saç, uygun bakım ürünleriyle sakinleştirilmeli ancak canlılığını yitirmemelidir. Bunun için kıvırcık saç ürünleri diğer saç tipleri için üretilen ürünlerden farklıdır. Kıvırcık saçlara sahip olan kişiler özellikle kıvırcık saç bakım ürünleri tercih etmelilerdir. Aksi halde saçlar kabarır, eklektriklenir, düğümlenir ve bukleler karmaşık bir görüntüye sebep olur. Bu durum yalnızca görüntü sorunları yaratmaz, aynı zamanda zaten zor olan kıvırcık saç bakımı sürecini daha da zorlaştırır.

Kıvırcık saç ürünleri ile saçlarınıza ihtiyacı olan kusursuz görünümü kolayca verin! Cossop’un kıvırcık saçlar için özel olarak ürettiği kıvırcık saç bakım ürünleri ile siz belirgin buklelere sahip olurken saçlarınızdaki tarama ve ısıl işlem kaynaklı hasar onarılır, saçlarınız kolayca taranır ve şekillenir.

İşte hayat kolaylaştıran kıvırcık saç bakım ürünleri:

Miracle Curls Yaban Mersini ve Keratin İçeren Bukle Belirginleştirici Şampuan: Kıvırcık saçlar için bakım, diğer tüm saç tiplerinde olduğu gibi şampuanla başlar. Miracle Curls Yaban Mersini ve Keratin İçeren Bukle Belirginleştirici Şampuan, elektriklenmeyi önleyici etkisi ile daha belirgin buklelere sahip olmanıza yardımcı olur. Miracle Curls Yaban Mersini ve Keratin İçeren Bukle Belirginleştirici Şampuan’ın içeriğindeki keratin ile saçlarınız güçlenir ve hızla onarılırken yaban mersini özleri saçın daha hızlı uzamasını sağlar, saçı güçlendirir, saça canlı ve parlak görünümünü geri kazandırır.

Morfose Dynamics Yıpranmış Saçlar Saç Kremi Argan & Hindistan Cevizi: Kıvırcık saç çok zor tarandığından kıvırcık saç kremi saç bakımı sürecinin olmazsa olmazıdır. Morfose Dynamics Yıpranmış Saçlar Saç Kremi Argan & Hindistan Cevizi, içerdiği Omega 9, Omega 6 ve E Vitamini ile hem taramadan ve ısıl işlemden dolayı kırılan ve güçsüzleşen saçı onarır hem de taramayı kolaylaştırır. Özellikle kuru saçlar için önerilen Morfose Dynamics Yıpranmış Saçlar Saç Kremi Argan & Hindistan Cevizi, saçı kökten uca onarırken nemlendirir ve saçın esnekliğini artırır. Kıvırcık saç kremi dendiğinde en etkili ürünlerden biri olan Morfose Dynamics Yıpranmış Saçlar Saç Kremi Argan & Hindistan Cevizi ile kırık uçlara ve düğümlenmiş saçlara veda edin!

Davines Kıvırcık Saçlar İçin Bukle Belirginleştirici Maske: Kıvırcık saçlar için bakım tabii ki şampuan ve saç kremi ile sınırlı değil. Davines Kıvırcık Saçlar İçin Bukle Belirginleştirici Maske kabarmayı önlerken buklelerinizi belirginleştirir. Davines Kıvırcık Saçlar İçin Bukle Belirginleştirici Maske’yi nemli saça uyguladıktan sonra 15 dakika kadar saçınızda bekletin ve durulamadan önce mutlaka saçlarınızı tarayın.

Morfose Yeni Nesil Hassas Saçlar Için Dökülme Ve Kopma Karşıtı Esneyebilen Saç Fırçası: Kıvırcık saç bakımı dendiğinde belki de en önemli adım kıvırcık saçlara uygun bir saç fırçasıyla taramadır. Kıvırcık saçların en büyük problemi olan tarama süreci bir kıvırcık saç fırçası ile kolayca çözülebilir. Morfose Yeni Nesil Hassas Saçlar Için Dökülme Ve Kopma Karşıtı Esneyebilen Saç Fırçası, esnek yapısıyla buklelerin arasına rahatça girer, tarama esnasında saçların zarar görmesinin önüne geçer. Morfose kıvırcık saç fırçası ile sertçe taramadan kaynaklı kırılma ve kopma sorunları minimuma iner. Bukleler kolaylıkla açılır, zor olan saç tarama süreci çok kolaylaşır.

Saç bakımı için daha fazla ürüne mi ihtiyacınız var? Zengin ürün gamı ve profesyonel saç bakımı ürünleri seçenekleriyle Cossop yanınızda! Kıvırcık saç bakımı veya diğer tüm saç tipleri için mağazamızı ziyaret edin!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.