Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Nail Art Örnekleri

07-04-2021 13:06
Nail Art Örnekleri

    Merhaba. Gününüz aydın olsun. Evde çokça vakit geçirdiğimiz şu günlerde sadece tırnaklarımızı rengârenk ojelerle boyamak bize yetmiyor olabilir. O zaman ne yapalım, manikür ve pedikürden sonra sanatımızı konuşturalım. Desenler, süslemeler, figürler… Hangisi kolayınıza gelirse! O halde nail art örneklerine geçelim mi?

Nail Art Nedir?

     Kısaca tırnak süsleme sanatıdır. Daha çarpıcı, farklı ve ilgi çekici tırnaklara olanak verir. Hayal gücü ve maharetli ellerle biraz hokus pokus, işte bunu seviyoruz! Puantiyeler yılbaşı desenleri, sevdiğiniz çizgi film ve Disney karakterleri… Gerçekten bunu sonu yok.

Nail Art Nasıl Yapılır?

  • Yoğun pigmenti, birbirine zıt renkte ojeler tercih edin. Baz için daha açık renk iyi olacaktır.
  • Ama önce bakım şart! Eller yumuşatılsın, manikür ve pedikür yapılsın, tırnaklara sertleştiriciler, tırnak bakım yağları sürülsün, işe öyle başlayalım değil mi?
  • Nail art için hangi malzemeler lazım, elbette nail art setlerinden çıkan nail art fırçaları kullanabileceğiniz gibi evdeki malzemelerle de güzel işler ortaya çıkarabilirsiniz. Nail art için gerekli malzemeler:

-Bir kâğıt veya karıştırma kabı

-Tel toka veya kürdan 

-İnce uçlu fırçalar

-Farklı renkte ojeler

  • İşe çok basit desenlerle başlayabilirsiniz. Biraz nostaljik bir görünüm için kırmızı ojenin üstüne bebek mavisi ile puantiyeli tırnaklar, gayet hoş. Ya da fırçayla renkleri birbirine karıştırabilir, ebru efekti yaratabilirsiniz. İnanın bunda sınır yok. Sadece denemek ve bu sanata zaman ayırmak var.
  • Desen işi bittikten sonra bir de tırnaklarınıza koruyucu oje sürerseniz harika olur.

      Öyle ki bu işi gayet ileriye taşıyan deyimi yerindeyse "sanatçılar” da var. Instagram’da rastladığım "nail_unistella” hesabında paylaştığı fotoğraflarla bu işe epey ileriye taşımış görünüyor.

     #evdekal dediğimiz şu günlerde nail artın nadide örneklerini verebiliriz, ne dersiniz sevgili COSSOP Blog okurları? Bunun için yazıya birkaç video bıraktım.  Tırnağınızın ucu kırılmasın, sanatınız hep konuşsun. Güzel kalın.

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.