Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Saç Bakımı Nasıl Yapılmalı?

13-04-2022 22:36
Saç Bakımı Nasıl Yapılmalı?
 
 
Saç Bakımı Nasıl Yapılmalı?

  1. Keratinli Ürünler Kullanın

Keratin dişte, tırnakta ve saçta bulunan bir maddedir. Saçlarda keratin miktarı azaldıkça parlaklık azalır ve donuk, kırılgan saçlar ortaya çıkar. Bu nedenle saçların belli zaman aralıklarıyla, mümkünse günlük olarak keratin içerikli bakım ürünleri ve şampuanlar ile desteklenmesi gerekir.

Bebak Keratin Saç Bakım Yağı saçlarınıza ihtiyaç duyduğu kolajeni sağlamak için mükemmel bir üründür. Elinizde bir miktar Bebak Keratin Saç Bakım Yağı‘nı ısıtın ve ıslak ya da kuru saçlarınızın uçlarına masaj yaparak yedirin.

  1. Tuzsuz Şampuan Tercih Edin

Saçların temizliğinde kullanılan şampuanların içeriğindeki sodyum kaynaklı kimyasal oranı arttıkça, şampuanın saça zararı da aynı oranda artar. Dolayısıyla doğal içerikli, tuzsuz şampuanlar tercih edilmelidir. Tuzsuz şampuanlar saçı yıpratmadan temizler, saça canlılık, parlaklık ve yumuşaklık kazandırır.

Saç bakımı dendiğinde akla gelen ilk ürünlerden Morfose Sülfatsız Milk Biotin+Retinol İçerikli Tuzsuz Şampuan ile saçlarınıza süt terapisi uygularken saçlarınızın ihtiyaç duyduğu nemi ve parlaklığı kazandırın. İçeriğinde 15 amino asit, biotin ve retinol bulunan Morfose Sülfatsız Milk Biotin+Retinol İçerikli Tuzsuz Şampuan ile saçlarınızı güçlendirin.

  1. Fön Suyu İle Kolay Şekillendirin

Isı yayan fön ve şekillendirme işlemlerinin saça ciddi oranda zarar verdiği artık herkes tarafından biliniyor. Bu nedenle saçın daha kolay taranmasını sağlayan ve ısıyı saça hapseden fön suları sayesinde saçınızın daha az ısı ile daha sağlıklı şekil almasını sağlayabilirsiniz.

Günlük saç bakımı rutininizde, ister ıslak ister kuru saçta kullanabileceğiniz Morfose Çift Fazlı Fön Suyu Biotin sayesinde, saçlarınız yıpranmadan, kolayca şekil alsın. Morfose Çift Fazlı Fön Suyu Biotin ile saçlarınızı ısının olumsuz etkilerinden koruyabilir, içeriğindeki Biotin ile saçlarınızın daha hızlı uzamasını ve güçlenmesini sağlayabilirsiniz.

  1. Saç Bakım Kremleri İle Işıldayın

Her saç tipi için kullanılabilecek olan keratin bakım kremleri, saç için gerekli olan nemi saça kazandırır ve saçların daha sağlıklı, ışıltılı olmasını sağlar. Her şampuandan sonra uygulayacağınız saç kremi ile kolay taranan ve şekil alan saçlarınızın elastikiyeti artacak ve kırılganlığı azalacaktır.

Morfose Milk Therapy Butter Yağ İçeren Mucizevi Saç Bakım Kremi nemli ya da kuru saçta kullanılabilir. İçeriğinde Shea, Jojoba, Hindistan Cevizi, Zencefil, Argan, Tamanu, Avokado ve Nar bulunan Morfose Milk Therapy Butter Yağ İçeren Mucizevi Saç Bakım Kremi, saçınızı kökten uca besler ve kırılma, dökülme, kepek, elektriklenme gibi sorunların önüne geçer.

  1. Saç Dökülmelerini Önleyin

Saç dökülmesi, zayıf ve yıpranmış saçlar sebebi ile ortaya çıkan, istenmeyen bir durumdur. Bunu engellemek için pek çok kimyasal içerikli ürün kullanmak, saçların daha çok yıpranmasına ve koparak kırılmasına yol açabilir. Saç ve saç dipleri için kullanacağınız doğal bir serum ile dökülmelere son verebilirsiniz.

Medirevo Dökülmeye Eğilimli Saçlar için Siyah Sarımsaklı Saç Serumu ile daha güçlü saçlara sahip olabilirsiniz. Saçınızın uzunluğuna göre elinize bir miktar Dökülmeye Eğilimli Saçlar için Siyah Sarımsaklı Saç Serumu alın ve saçlarınızın uçlarına masaj yapın. Durulama gerektirmez.

  1. Saç Bakım Maskeleri İle Saçınızı Güçlendirin

Haftada bir kez uygulayacağınız saç bakım maskesi ile güçlü, sağlıklı ve hızlı uzayan saçlara sahip olmak mümkün ancak her saç bakım maskesi her saça uygun olmayabilir. Saçlarınızın neye ihtiyaç duyduğunu analiz edin ve size uygun maskeyi seçin.

Domates özlü Davines Nounou Besleyici ve Koruyucu Bakım Maskesi ile saçınıza kaybettiği gücü geri kazandırabilirsiniz. Aşırı yıpranmış, çok işlem görmüş, kırılgan yapıdaki saçları kökten uca güçlendiren Davines Nounou Besleyici ve Koruyucu Bakım Maskesi’ni nemli saça uygulayın, 15 dakika bekleyin ve durulayın.

Saç bakımı için daha fazla ürüne mi ihtiyacınız var? Profesyonel saç bakımıiçin ihtiyaç duyduğunuz her şey mağazamızda! Hemen tıklayın, saçlarınızı şımartın!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.