Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Saç Maskesi Nasıl Kullanılır

07-07-2021 11:02
Saç Maskesi Nasıl Kullanılır

 

     Güzel bir yaz gününden hepinize merhaba sevgili COSSOP Blog okurları. Umarım herkes iyidir. Yaz demişken, saçlarınızı güneşin zararlı etkilerinden koruyorsunuz değil mi? Özellikle de deniz ve havuz suyu saçları yıpratır ve kurutur. Günlük saç bakım rutininin yanında, bu süreçte saçlara yoğun bir bakım uygulamak gerek. O halde saç maskesi nasıl kullanılır?

Saç Maskesi Nasıl Uygulanır?

· Öncelikle saç maskesi şampuandan önce mi kullanılır, sorusunu cevaplamak istiyorum. Saç maskenizi şampuanlayıp duruladığınız temiz saça uygulayın.

· Bu ürünlerin bazısı dipten uca, bazıları da sadece saç ucuna uygulanır. İhtiyacınız olanı tercih edin. Ve bu ayrıma dikkat edin sevgili okurlar, benden hatırlatması!

· Mutlaka uygulama talimatını okuyun. Saç maskesinin saçta bekleme süresine uyun.

· Uygulamaya geçmeden önce üzerinize eski bir tişört giyin.

· Yanınızda havlu, bone, tarak ve boya fırçasını hazır bulundurun.

· Maskeyi daha rahat sürebilmek için saçlarınızı birkaç tutama ayırın. Krepe tarağından yardım alarak ürünü saça güzelce yedirin. Üç-dört tutama ayırmak işinizi kolaylaştıracaktır. Saçlarınız çok gürse bu sayı artabilir elbette.

· Maskenin eşit olarak dağılması için uygulama sonrası saçlarınızı tarayın.

· Eğer çok kuru saçlara sahipseniz saç maskesinin etkisini artırmak için başınıza streç, bone ya da havlu sarıp bekleyin.

· Kullanım talimatında yazan bekleme süresinden sonra saçlarınızı güzelce durulayın.

Saç Maskesi Ne Sıklıkla Uygulanır?

     Saç problemlerinize göre bu süre değişir, elbette. Saç maskeleri genellikle haftada 1-2 kez ya da ayda 4-8 kez uygulanır.  Genel kanının aksine saç maskesi sadece kuru saçların değil, yağlı saçların da ihtiyaç duyduğu bir saç bakım ürünüdür. Fakat saçı ağırlaştırmamak için bu ürünleri fındık büyüklüğünde alarak uygulamak gerekir.

Saç Maskesi Ne İşe Yarar?

· Nem desteği verir.

· Elektriklenme ve kabarmayı önlemeye yardımcı olur.

· Saçları güçlendirir ve koparak dökülmelerin önüne geçer.

· Daha yumuşak ve parlak bir görünüm verir.

· Saçlara yoğun bir bakım sağlayarak saçların sağlıkla uzamasına olanak sağlar.

Morfose Bubble Saç Bakım Maskesi

     Saçı güçlendiren en önemli vitaminlerden biri olan biotin sayesinde saç köklerine anında etki ederek saçların daha gür ve daha dolgun görünmesine yardımcı olur. Saçlarınızı nemlendirir, dayanıklılığını artırır ve yeniden yapılandırır.

Morfose Bubble Saç Bakım Maskesi Argan

     Argan yağı ile zenginleştirilmiş morfose argan maske tüm saç tellerine etki ederek saçınıza ipeksi bir yumuşaklık ve bir esneklik kazandırır. Saçı nemlendirir ve tararken kolayca çözülmesini sağlar. Barındırdığı özel bileşenler sayesinde saçlara daha nemli ve yumuşak bir görünüm verir.

Morfose Bubble Saç Bakım Maskesi Kolajen

Formülündeki kollajen sayesinde yıpranmış ve zayıflamış saç tellerini güçlendirir. Saçlarınızın yapı taşlarını onararak daha sağlıklı ve güçlü görünmesini sağlar. Tüm saç tellerine etki eder ipeksi bir yumuşaklık sağlar anında yumuşar pürüzsüz ve ipeksi bir dokunuş sağlar.

Morfose Bubble Saç Bakım Maskesi Keratin

     İçeriğinde mısır buğday ve soya protein ile zenginleştirilmiş keratin barındırır. Bu bitkisel keratin konsantrasyonu saçlarınızı korur ve eski sağlığına kavuşmasına yardımcı olur.  Hafif ve yağlandırmayan formülü ile saçta hızlıca emilir.  Nemlendirirken aynı zamanda saçın protein yapısını güçlendirir ve saç kırıklarının azalmasına yardımcı olur.  İpeksi bir yumuşaklık vererek düğümlenmiş saçların kolayca açılmasını sağlar.

     Bence bu yazıdan sonra saçlarımız sağlıkla parlayacak, ne dersiniz? Sizin Morfose Bubble serisinde favoriniz hangisi? Saç maskesi rutininiz neler?  Saçlarınız her daim sağlıkla parlasın. Güzel kalın. Ve herkese iyi tatiller.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.