Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Sakal Bakım Setinde Hangi Ürünler Bulunur

21-05-2021 15:34
Sakal Bakım Setinde Hangi Ürünler Bulunur

 

 

     Kesin bilgi: erkekler de cilt bakımı yapar. Bir de sakallıysa ve havalı bir hipsterse kendilerine ayırdıkları zaman daha da artar. Çünkü sağlıklı sakallar için bazı kozmetik ürünlerden ve doğal yağlardan destek almak gerek. O zaman sakal bakım setinde neler bulunur, birlikte bakalım.

Sakal Bakım Seti

Etkili bir bakım ve sağlıklı sakallar için bu ürünleri sırasıyla ve düzeli kullanmak gerek. Bunun için Morfose Sakal Bakım Setine göz atabilirsiniz. Peki sakal bakım setinde neler bulunur?

Sakal Şampuanı: Saçlar gibi sakallarda da toz, kir ve yağ birikir. Sakalları saç şampuanıyla değil sakal şampuanı ile arındırmak gerek. Sakal şampuanları kepeği önlemeye yardımcı olur. Daha yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm verir. İçeriğindeki argan ve acı badem yağı ile sakallarınızın sağlıkla uzamasına destek olur.

Sakal Bakım Yağı: Bakımlı sakallar için doğal içeriklerle zenginleştirilmiş bir ürün kullanmak elzem. Bu yağlar sakalların sağlıkla uzamasına destek olur, koparak dökülmelerinin önüne geçer.

Sakal Serumu: Daha da etkili bir bakım için sakal bakım serumu ile erkek cilt bakımına devam ediyoruz sevgili COSSOP Blog okurları. Sakal serumu sakallara daha dolgun ve parlak bir görünüm verir. Ciltteki kaşıntı ve dökülmeleri engeller. Elektriklenmenin önüne geçer.

 

Sakal Bakım Önerileri

Sakallar da bakım ister. Tıpkı cildimiz ve saçımız gibi. Sakalın altında kalan cildi nemlendirmek, sakal şampuanı ile yıkamak sakal serumu ve bakım yağları ile güçlendirmek gerek. O halde sakal bakım önerilerine buyursunlar.

·Öncelikle sakallarınızın ihtiyacı olan şampuanı seçerek işe başlayın. Çünkü sakallar gün içinde kirlenir ve tahmin ettiğinizden daha fazla bakteri barındırır. Bu nedenle pullanma, kepeklenme sorununa karşı sakal bakım şampuanı kullanın. Önce temizlik bittabi!

·Sakalın altında kalan cildi ihmal etmemek, nemlendirmek gerek.

·Daha dolgun, sağlıklı ve parlak sakallar için sakal serumu kullanın. Argan ve acıbadem yağı içeren ürünler elektriklenmeyi önleyecektir. Ciltteki döküntüyü ve kaşıntıyı önlemek için de bu adım gereklidir.

·Çeşitli yağlar içeren sakal bakım yağı ile sakallarınızı beslemeyi unutmayın. Böylece hem cildiniz nemlenerek beslenecek hem de sakallarınızın sağlıkla uzayacak. Aynı yönde uzayan, yatışmış parlak sakallar, işte bunu seviyoruz!

·Ve bir ince nokta! Sakal bakım yağını duştan sonra uygularsanız açık gözenekler ve temizlenmiş cilt sayesinde daha kolay emilir.

·Sakal temizliği için sakal peelingi yapabilirsiniz. Böylece derinlemesine temizlik ve ferahlık elde edersiniz.

·Yatıştırıcı etki için sakal balsamı deneyebilirsiniz.

·Gün içinde sakallarınızı tarayın. Bu, masaj etkisi yaratarak kan dolaşımı hızlandıracak ve sakallarınızın daha kolay uzamasını sağlayacaktır.

·Sakallarınızı tıraş makinesi ve makasla belli aralıklarla şekillendirin. Uzayan sakallarınızı kesin.

·Bıyığınıza da sakalınıza gösterdiğiniz özeni gösterin. Zaman zaman makasla ucundan düzeltin.

·Elbette yüzünüze yakışan bir saç-sakal tarzı tercih edin.

·Tıraş bakım setinizde yer alan aletleri dezenfekte etmeyi ihmal etmeyin. Hele ki hijyenin daha da önem kazandığı şu günlerde! Bunun için Ossion Premium Barber Line Metal Malzeme Spreyi kullanabilirsiniz. Üstelik uygulaması da oldukça pratik. Temizleyeceğiniz ürüne 10 cm uzaktan sıkın ve kurumasını bekleyin.

·Pandemi günlerinde berberinizi özlüyorsanız salonda olabildiğince maske ile kalmaya, tek kullanımlık ürünler kullanılmasına özen gösterin.

     Sizin sakal bakım önerileriniz neler? Sağlıkla uzayan gür sakallar için neler yapıyorsunuz? Erkek bakımına dair paylaşmak istedikleriniz varsa bana yazın. Hipsterliğinize zeval gelmesin. Güzel kalın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.