Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Sakal Bakımı Önerileri

08-10-2021 09:59
Sakal Bakımı Önerileri

 

 

     Sakallar da bakım ister. Tıpkı cildimiz ve saçımız gibi, sevgili COSSOP Blog okurları. Özellikle havalı bir hipsterseniz, buna daha fazla özen gösterirsiniz değil mi?Sakalın altında kalan cildi nemlendirmek, sakal şampuanı ile yıkamak sakal, sakalınızı serum ve bakım yağları ile güçlendirmek gerek. O halde sakal bakım önerilerine geçelim mi?

Evde Sakal Bakımı Nasıl Yapılır?

·Öncelikle sakallarınızın ihtiyacı olan şampuanı seçerek işe başlayın. Çünkü sakallar gün içinde kirlenir ve tahmin ettiğinizden daha fazla bakteri barındırır. Bu nedenle pullanma, kepeklenme sorununa karşı sakal bakım şampuanıkullanın. Derinlemesine temizlik için bu adım önemli.

·Sakalın altında kalan cildi ihmal etmeyin, nemlendirin. Yeterince nemlendirilmemiş bir cilt kurur ve kırışıklık oluşumuna meyilli hale gelir. Sakal ve cilt bakımı bir arada olmalı, değil mi?

·Daha dolgun, sağlıklı ve parlak sakallar için sakal serumu kullanın. Argan ve acıbadem yağı içeren ürünler elektriklenmeyi önleyecektir. Ciltteki döküntüyü ve kaşıntıyı önlemek için de bu adım gereklidir.

·Çeşitli bitkisel içerikler barındıran sakal bakım yağı ile sakallarınızı beslemeyi unutmayın. Böylece hem cildiniz nemlenerek beslenecek hem de sakallarınızın sağlıkla uzayacak. Aynı yönde uzayan, yatışmış parlak saçlar, işte bunu seviyoruz!

·Sakal temizliği için sakal peelingi yapabilirsiniz. Böylece derinlemesine temizlik ve ferahlık hissi ile cildiniz rahatlayacaktır.

·Yatıştırıcı etki için sakal balsamı deneyebilirsiniz.

·Gün içinde sakallarınızı tarayın. Bu, masaj etkisi yaratarak kan dolaşımı hızlandıracak ve sakallarınızın daha kolay uzamasını sağlayacaktır.

·Sakallarınızı tıraş makinesi ve makasla belli aralıklarla şekillendirin. Uzayan sakallarınızı kesin.

·Sakal bakım setlerinden destek alarak bu işe daha kıza zamanda ve pratik olarak halledebilirsiniz.

·Tıraş bakım setinizde yer alan aletleri dezenfekte etmeyi ihmal etmeyin. Hele ki hijyenin daha da önem kazandığı şu günlerde bu adımı ihmal etmemekte fayda var sevgili okurlar.

·Tüm bunların yanında düzenli beslenme, stresten ve olumsuz çevresel faktörlerden olabildiğince uzak durmak, sakal sağlığını olumlu yönde etkileyecektir.

     Sakal bakımının püf noktalarından biri de tüm bu bakımları düzenli olarak yapmak, bunu bir rutin haline getirmektir. Sakallarınızı sağlıkla uzatmak için doğru ürün kullanmak kadar doğru miktarda ürünü uygulamak da önemlidir. Yeniden sakalınızın çıkmasını istiyorsanız sabırlı olmak gerekiyor, değil mi? Tüm bunlara ek olarak evde sarımsak yağı, badem yağı, jojoba yağı gibi bitkisel ürünlerle evde sakalınıza bakım yapabilirsiniz.

Sakal Bakım Şampuanı

     Ossion Premium Barber Line Sakal Şampuanı, sakalınızı derinlemesine temizler. Daha yumuşak ve pürüzsüz bir dokunuş sağlar. Argan ve acı badem yağı ile zenginleştirilmiş özel içeriğiyle sakalınıza sağlık ve canlılık katar. Kepeği önlemeye yardımcı olur.

     Uygulama Şekli: Sakalınıza az miktarda şampuanı masaj yaparak uygulayın, iyice durulayın.

Sakal Bakım Yağı

     Ossion Premium Barber Line Sakal Bakım Yağı, içerdiği bitkisel yağ karışımı sayesinde sakalınıza sağlıklı ve dolgun bir görünüm verir.

     Uygulama şekli:Doğrudan sakalınıza dipten uca doğru uygulayın.

Sakal Bakım Serumu

     Ossion Premium Barber Line Sakal Bakım Serumu, sakalınıza bakımlı ve sağlıklı görünüm verir. Kaşıntı ve döküntüyü önler.

     Uygulama Şekli:İki damla sakal serumu avucunuza sıkın ve doğrudan sakalınıza uygulayın.

     Sizin sakal bakım önerileriniz neler? Sağlıkla uzayan gür sakallar için neler yapıyorsunuz? Yorumlarda buluşalım mı? Sakallarınız sağlıkla uzasın. Güzel kalın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.