Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Tıraş Sonrası Bakım

14-06-2021 15:14
Tıraş Sonrası Bakım

 

 

     Merhaba. Ne diyorduk, erkekler de cilt bakımına ihtiyaç duyar. Özellikle tıraş öncesi ve tıraş sonrası bakım, cildinizin tahriş olmaması için oldukça mühim. Beyler, tıraş bıçağı yüzünüzde yağ gibi kaysın, kıllar kökünden temizlensin ve yüzünüz ferahlasın istersiniz değil mi? O zaman tıraş sonrası bakım nasıl yapılır, birlikte devam edelim.

Tıraş Öncesi Bakım

  • İşe öncelikle cildiniz için en doğru tıraş bakım ürünlerini seçerek başlayın.
  • Gelelim tıraşa. Tıraş olmak için en doğru zaman duş sonrasıdır diyebiliriz. Çünkü sakallarınız yumuşar, gözenekleriniz açılır. Böylece cildiniz daha az tahriş olur.
  • Bir ince noktaya değinmek istiyorum. Kuru cilt üzerinde tıraş bıçağı kullanmayın. Çünkü kuru cilte kesiklere daha uygun zemin oluşur ve sert sakallar kolay kolay kesilmez. Duştan sonra, tıraştan önce yüzünüzü nemlendirin.
  • Jileti yüzünüze sürmeden önce mutlaka tıraş köpüğü veya tıraş jeli kullanın. Bu size daha kolay bir tıraş deneyimi sunacaktır.
  • Tıraş bıçağını cildinize yakın tutun ve net hareketlerle sakalınızı kökten kesin. Cildinize nazik davranın. Hafif, yumuşak hareketlerle tıraş olun.
  • Tıraş esnasında sık sık tıraş bıçağını yıkayarak temizleyin.
  • İşiniz bittikten sonra tıraş bıçağını sık sık değiştirmeyi unutmayın. Körleşmiş bıçakla tıraş olmaya çalışmak, oldukça zorlayıcı olacaktır.

Tıraş Sonrası Bakım

  • Cildinizin her an tıraşa hazır olması için cildinizi ölü derilerden arındırmayı ihmal etmeyin. Haftada bir yapacağınız peeling cildinizi yenileyecek, sonrasında kullandığınız serumlar ve nemlendirici kremler besleyecektir.
  • Tıraş sonrası cildinizi güzelce yıkayın, kurulayın.
  • Ardından arındırıcı doğal içeriklerle zenginleştirilmiş tonik kullanın. Sonrasında kuru, sert ve pul pul dökülen bir cildin önüne geçmek için nemlendirici tıraş losyonu kullanın.
  • Bu ürünleri sakallarınızın çıkış yönünün tersine, masaj yaparak uygulayın.

 Erkek Tıraş Sonrası Bakım Seti

     Cildin tıraştan olabildiğince az zarar görmesi, yeterince nemlenmesi ve ferahlaması için elinizin altından bir bakım seti bulunması faydalı olacaktır sevgili COSSOP Blog okurları. Peki bu sette hangi ürünler bulunur?

Tıraş Sonrası Losyon

     Tıraş sonrası oluşan kızarıklıkları ve yanmaları kademeli olarak azaltmaya yardımcı olur.

Tıraş Sonrası Kolonya

     Cildinize ferahlık verir ve rahatlamasını sağlar.

Tıraş Sonrası Balsam

     Tüm cilt tipleri için uygun olan ürün, cildinizin canlı ve yumuşak görünmesini destekler. Formülündeki panthenol ile tıraş sonrası ciltte oluşan kızarıklığı ve tahrişi gidermeye yardımcı olur. İçeriğindeki zeytinyağı ile etkili nemlendirme sağlarken, yağlı his bırakmaz.

Ossion Sakal Bakım 3 lü Set ( Şampuan + Serum + Yağ) Metal Kutu

Ossion Sakal Bakım seti cildinize derinlemesine bakım yapmanızı sağlar. Peki içinde hangi ürünler bulunur?

Ossion Sakal Şampuanısakalınızı derinlemesine temizler, yumuşatır ve her dokunuşta daha yumuşak ve pürüzsüz bir hissiyat vermek üzere özel olarak formüle dilmişitir. Argan ve Acı Badem yağı ile zenginleştirilmiş özel içeriğiyle sakalınızı sağlıklı ve canlı tutar. Kepeği önlemeye yardımcı olur. Uygulama Şekli: Sakalınıza az miktarda masaj yaparak uygulayınız, iyice durulayınız.

Ossion Sakal için Serumu sakalınızın bakımlı ve sağlıklı görünmesini sağlar. Uygulama Şekli: İki damla sakal serumu avucunuza damlatın ve doğrudan sakalınıza uygulayın.

Ossion Sakal için Bakım Yağı sağlıklı ve besleyici bir görünümü sağlayan bitkisel yağların karışımını içeren etkili bir üründür. Uygulama Şekli: Doğrudan sakalınıza dipten uca doğru sürün.

     Malum, keyifli ve sorunsuz bir tıraş deneyimi için tıraş öncesi ve sonrası bakım mutlaka alışkanlık haline getirilmeli. Üşenmeyin beyler. Sağlıklı bir cilt için buna değer. Bol köpüklü tıraşlarınız olsun. Güzel kalın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.