Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır

11-10-2021 12:57
Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır

     

     Ağda, epilasyon ve jiletin yanında tüy dökücü kremler acısız epilasyonun en hızlı ve pratik yollarından biri değil mi? Bu ürünler, kılların köklerine yakın yerden dökülmesini sağlar. Hem erkekler hem kadınlar için kullanıma uygundur. Erkekler için olan tüy dökücüler daha sert kılları eritecek şekilde formüle edilmiştir. Burada önemli olan içerikleri inceleyerek cildin ihtiyacı olanı seçmektir.

Tüy Dökücü Kremler Zararlı mıdır?

     Bu konu özellikle hassas cilde sahip olanlar tarafından çokça merak ediliyor, değil mi? Tüy dökücü krem kullananlar, kullanım talimatlarına uygun davrandıklarında herhangi bir sorun yaşamıyorlar. Elbette sorunlu bir cildiniz varsa tüy dökücü krem kullanmadan önce bir doktora başvurun. Alerjik bir cildiniz varsa mutlaka ürünün içeriğini okuyun. Cildinizin reaksiyon gösterebileceği bir madde olup olmadığını belirleyin. Belirtilen bekleme süresini aşmamaya özen gösterin. Hangi bölge için üretildiyse o bölgeye uygulama yapın. Tüy dökücülerin hamileler üzerinde zararlı bir etki bıraktığına dair veriler olmasa da bu hassas dönemde kullanılmaması önerilir.

Tüy Dökücü Kremler Nasıl Kullanılır?

·Ürünü kullanmadan ambalajı ve kullanım kılavuzunu okuyun.

·Cildinizin temiz ve kuru olmasına dikkat edin. Uygulama yapmadan önce ter önleyici, bronzlaştırıcı gibi parfüm ve alkol içeren ürünler kullanmayın.

·Bileğinizin iç kısmında alerji testi yapın.

·Güneşlenme, sauna, buhar banyosu gibi ısı gerektiren işlemlerden sonra kullanmayın.

·Kremi sürdükten sonra 4-5 dakika bekleyin. Küçük bir kısımda deneme yaparak kılların alınıp alınmadığını kontrol edin. Alınmıyorsa asla 10 dakikayı geçmeyin.

·Tüyler döküldükten sonra bol ılık suyla durulayın. Sadece su kullanın. Cildinize bu sırada sabun ve duş jeli sürmeyin.

·Durulama işleminden en az bir saat sonra bakım yağları ve nemlendirici kullanabilirsiniz.

·Amaç bu ürünlerin deri altına kadar emilmesini önlemek, sadece kılların koparak dökülmesini önlemektir. O nedenle bu işlemlerden olabildiğince uzak durun.

Agiss Erkekler için Tüy Dökücü Krem

     İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en kolay yollarından biri olan Agiss tüy dökücü kremden bahsetmek istiyorum. Siz de kullanmadan önce mutlaka kullanım talimatına uyun sevgili COSSOP Blog okurları.

•Bacaklarda, sırt bölgesinde ve kollarda kullanıma uygundur.

•Yüzde, burunda, anüs çevresinde, genital bölgede, kulakta, göğüs bölgesinde kullanıma uygun değildir.

•Varis, leke, yara gibi vücudunuzun reaksiyon gösterebilecek bölgelerinde kullanmayın.

•Ürünü kullanırken yanma ve batma hissederseniz tüy dökücü kremi hemen yıkayın.

•Güneşe çıkmadan 24 saat önce kullanmamanız, parfüm içeren bir ürün sürmemeniz önerilir.

Nasıl Kullanılır?

•Ürünü kullanmadan önce hassasiyet testi yapmayı ihmal etmeyin.

•Kremi uygulayacağınız bölgenin küçük bir kısmına sürün.

•4-5 dakika beklettikten sonra spatulayla temizleyin.

•Su ile durulayın.

•Cildinizde kızarıklık veya tahriş yoksa kremi uygulayabilirsiniz.

•Kremi sürdükten sonra 10 dakikalık bekletme süresini aşmayın.

     Yazımı sonlandırırken tüy dökücü kremler ile birkaç uyarı yapmak istiyorum. Satın aldığınız bu kremler hangi bölge için kullanıma uygunsa orada uygulama yapın. Özellikle göz çevresi ve genital bölgede sorunlara yol açabilir, sevgili okurlar. Mutlaka kullanım talimatına uymaya özen gösterin ve ciltte bekleme süresini aşmayın. Uygulamadan sonra 24 saat geçmeden güneşe çıkmamaya özen gösterin.

     Tüm bu hatırlatmalardan sonra acısız pürüzsüzlüğün tadını çıkarabilirsiniz. Sizin tüy dökücü kullanmakla ilgili püf noktalarınız neler. Yorumlarda buluşalım mı? Güzel kalın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.